Νέα
  • ΓΔ: 888.26 +0.62%
  • Τζίρος: 65,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνα- Airbus: Εγκαινιάστηκε το κέντρο παραγωγής - διανομής αεροσκαφών Α350

Airbus/Πηγή: APImages
Airbus/Πηγή: APImages

Η Airbus εγκαινίασε το κέντρο ολοκλήρωσης της παραγωγής και διανομής του αεροσκάφους Α350 στην πόλη Τιεντσίν που βρίσκεται στα βόρεια της Κίνας.

Η ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής αεροσκαφών είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιεί τη λειτουργία ενός τέτοιου προγράμματος για τα αεροσκάφη Α350 εκτός Ευρώπης.

Η Airbus παρέδωσε χθες, ένα αεροσκάφος Α350 στην αεροπορική εταιρία China Eastern Airlines από το αναφερόμενο κέντρο.

«Η Airbus αξιολογεί την Κίνα ως μία μακροπρόθεσμη στρατηγική αγορά. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αντοχή και στο δυναμισμό της αεροπορικής βιομηχανίας της» δήλωσε ο Τζορτζ Σου, εκτελεστικός διευθυντής της Airbus China.

«Η νέα κίνηση επιδεικνύει τις δεσμεύσεις μας για την εμβάθυνση της συνεργασίας αμοιβαίου κέρδους με την Κίνα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών, μέσω περισσότερο τοπικών λύσεων και δυνατοτήτων» πρόσθεσε ο Σου.

Συνολικά, πέντε αεροσκάφη Α350 ευρείας ατράκτου θα παραδοθούν στην Τιεντσίν το 2021, ενώ περισσότερες παραδόσεις αεροσκαφών σε Κινέζους πελάτες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς το αναφερόμενο κέντρο επιταχύνει το ρυθμό της παραγωγής του και η ζήτηση της αγοράς ανακάμπτει, σύμφωνα με την Airbus China.

Με πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ