Νέα
  • ΓΔ: 795.24 +2.02%
  • Τζίρος: 71,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

JP Morgan: Μπαίνει στη Volkswagen - Aγόρασε το 75% του τμήματος πληρωμών

jp morgan
Πηγή: Associated Press

H JP Morgan ανακοίνωσε σήμερα ότι σύναψε συμφωνία με τη Volkswagen, εξαγοράζοντας το 75% του τμήματος πληρωμών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επεκτείνει τις δυνατότητες ψηφιακής πληρωμής της τράπεζας και θα δει την πλατφόρμα της να επεκτείνεται, αλλά και να είναι προσβάσιμη για πρώτη φορά στον ευρύτερο τομέα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της JP Morgan, η εν λόγω «συμμαχία» έχει ως στόχο τη μελλοντική ανάπτυξης της πλατφόρμας και σε νέες αγορές και βιομηχανίες εκτός του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου οι πληρωμές με επίκεντρο την κινητικότητα θα καταστούν βασικές.

Η Volkswagen Financial Services θα παραμείνει μέτοχος και η πλατφόρμα θα συνεχίσει να διευκολύνει τις πληρωμές στο δίκτυο της Volkswagen για την υποστήριξη όλων των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Volkswagen παγκοσμίως.

Πηγή: jpmorgan.com

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ