Νέα
  • ΓΔ: 891.84 +1.51%
  • Τζίρος: 50,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

«Βουτιά» του Bitcoin στα 8.200 από 63.000 δολάρια σε λίγα λεπτά

Κατακόρυφη πτώση από τα 63.000 δολάρια στα 8.200 σημείωσε το Bitcoin την Πέμπτη στο ανταλλακτήριο Binance, καταγράφοντας απίστευτη βουτιά 87% σε λίγα μόλις λεπτά.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η ξαφνική πτώση της τιμής του κρυπτονομίσματος οφειλόταν σε ιό που εισχώρησε σε αλγόριθμο με αποτέλεσμα η τιμή να μην είναι παρόμοια σε άλλα ανταλλακτήρια, ενώ και στο Binance επέστρεψε σχεδόν αμέσως στο σημείο που ήταν.

«Ενας από τους θεσμικούς μας traders μας είπε ότι είχαν ένα σφάλμα στον αλγόριθμο συναλλαγών τους, το οποίο φαίνεται να προκάλεσε το sell off», δήλωσε το Binance.

«Συνεχίζουμε να εξετάζουμε το συμβάν, αλλά από ό,τι καταλαβαίνουμε έχουν πλέον διορθώσει το σφάλμα τους και το ζήτημα φαίνεται να έχει επιλυθεί».

Λάθη σαν αυτό συμβαίνουν όταν για παράδειγμα οι traders μπερδεύουν τις λεπτομέρειες των συναλλαγών, εισάγοντας λανθασμένη τιμή ή μέγεθος παραγγελίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ