Νέα
  • ΓΔ: 863.23 +0.34%
  • Τζίρος: 10,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέα Υόρκη: Eνοπλος άνδρας έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ

Η έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη αποκλείστηκε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι (τοπική ώρα), λόγω της παρουσίας ένοπλου άνδρα μπροστά στις πύλες του, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του ΟΗΕ.

Υπάρχει αστυνομική δράση μπροστά από το κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν. Είμαστε κλειδωμένοι μέσα και παραμένουμε σε επαφή με την αστυνομία, δήλωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ, μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας της πόλης της Νέας Υόρκης που ανταποκρίθηκε σε μια κατάσταση έξω από το κτίριο, δήλωσε εκπρόσωπος, μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για ένα άνδρα με όπλο.

«Η έδρα του ΟΗΕ είναι κλειστή, υπάρχει αστυνομική δραστηριότητα» μπροστά από την έδρα του ΟΗΕ, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Στεφάν Ντουζαρίτς.

Σύμφωνα με αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί, «ένας άνδρας με τουφέκι απειλεί να αυτοκτονήσει» μπροστά σε μια από τις εισόδους του κτιρίου.

Η λεωφόρος κατά μήκος της έδρας του ΟΗΕ έχει κλείσει για την κυκλοφορία. Στις φωτογραφίες που είδε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο άνδρας λόγω του οποίου έκλεισε το κτίριο στεκόταν μπροστά στην πύλη με αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά και να προστατεύονται από ένα φορτηγό.

Το κλείσιμο της έδρας δεν προκάλεσε διατάραξη στα κτίρια όπου το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεχίζει τη συνεδρίασή του για το Ιράκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ