Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μασκ: Θα μετατρέψει το Twitter σε συνδρομητική πλατφόρμα για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις

Ελον Μασκ / Πηγή: AP Images
Ελον Μασκ / Πηγή: AP Images

Μεγαλεπίβολα είναι τα σχέδια του Ελον Μασκ για το μέλλον του Twitter καθώς πριν ακόμη περάσει στα χέρια του, που πολλοί θεωρούν οτι η εξαγορά δεν θα ολοκληρωθεί, ο δισεκατομμυριούχος ανακοινώνει ήδη τις προθέσεις του.

Με την συνήθη τακτική των αναρτήσεων ο Μασκ προέβη σε μια σειρά από τοποθετήσεις σχετικά με το μέλλον της πλατφόρμας. Σε μια από αυτές ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής κάποιας «μικρής αμοιβής» σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι οι απλοί χρήστες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα δωρεάν.

Ο Μασκ ανέφερε επίσης ότι θα μειώσει την τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue ενώ παράληλλα θα προσθέσει σε αυτή νέα εργαλεία ή υπηρεσίες.

Δεν δίστασε να αναρτήσει ένα σύνδεσμο (link) που οδηγούσε σε άρθρο του CNN το οποίο προτρέπει τις μεγαλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ να μποικοτάρουν το Twitter αν ο Μασκ προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής δημόσιευσης αναρτήσεων της πλατφόρμας και επιτρέψει την δημοσίευση αναρτήσεων που θα προωθούν ακραίο, ρατσιστικό ή ακόμη και εξετρεμιστικό λόγο.

Ο Μασκ απάντησε με τιτίβισμα στο οποίο ανέφερε ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος αν όλοι όσοι του ασκούν κριτική παραμείνουν στο Twitter και συνεχίσουν να το κάνουν μέσα από την πλατφόρμα θέλοντας να τονίσει με αυτό τον τρόπο την «δημοκρατικότητα» και την «ελευθερία του λόγου», όπως τουλάχιστον ο ίδιος κατανοεί αυτές τις έννοιες, που θα έχει το Twitter επί των ημερών του.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ