Νέα
  • ΓΔ: 903.97 -2.04%
  • Τζίρος: 84,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελ.Μασκ: Επιστρέψτε στο γραφείο ή αποχωρήστε από την Tesla

Tesla / Πηγή: AP
Tesla / Πηγή: AP

Ο Ελον Μάσκ μετά από δύο χρόνια όπου εξήρε τα οφέλη της τηλεργασίας για τα στελέχη της Tesla, αποφάσισε να αλλάξει ρότα 180 μοιρών. Με ένα σκληρό email στα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας του, ανακοίνωσε ότι «η απομακρυσμένη εργασία για όλες τις ημέρες της εβδομάδας δεν είναι πλέον αποδεκτή».

Σύμφωνα με το Bloomberg, o διευθύνων σύμβουλος της Tesla έγραψε ότι «όποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα (πολλοί υπάλληλοι εργάζονται πέραν του 8ώρου) ή να φύγει από την Tesla».

Επίσης διευκρίνισε ότι όταν λέμε γραφείο «πρέπει να είναι ένα κύριο γραφείο της Tesla, όχι ένα απομακρυσμένο υποκατάστημα άσχετο με τα καθήκοντα εργασίας, όπως για παράδειγμα να είναι υπεύθυνος για τις ανθρώπινες σχέσεις του εργοστασίου Fremont, αλλά το γραφείο του να βρίσκεται σε άλλη Πολιτεία».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ