Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

FedEx: Περικόπτει 6.300 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

To 2016 η FedEx εξαγόρασε την ολλανδική TNT Express έναντι 4,4 δισ. ευρώ.

Παρά την αυξημένη ζήτηση από τον Μάρτιο του 2020 για υπηρεσίες ταχυμεταφορών, η FedEx Corp θα προχωρήσει στη περικοπή 6.300 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη, προκειμένου να ενσωματώσει στο οργανόγραμμά της τους τομείς της TNT Express.

Στόχος της αμερικανικής εταιρείας ταχυμεταφορών είναι η παροχή των υπηρεσιών της στην Ευρώπη μέσω ενός δικτύου και όχι δύο παράλληλων δικτύων, όπως συμβαίνει σήμερα, μετά από την εξαγορά της TNT.

►General Motors: Σχεδιάζει το ηλεκτρικό μέλλον των ταχυμεταφορών

«Με αυτή την επίπονη διαδικασία, θα πετύχουμε την ενοποίηση του δικτύου ταχυμεταφορών και τη λειτουργία μας ως μία ενιαία εταιρεία» δήλωσε ο πρόεδρος της FedEx Express στην Ευρώπη.

Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών αποτελούν, σε αυτή την περίοδο, τη βάση του μεγαλύτερου μέρους των οικονομικών δραστηριοτήτων που παραμείνουν ενεργές, εν μέσω της κρίσης της πανδημίας, αλλά και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των πολιτών για τη μείωση της διασποράς της νόσου Covid-19.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ