Νέα
  • ΓΔ: 1193.32 -0.90%
  • Τζίρος: 75,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κορονοϊός - ΠΟΥ: Πιστοποιητικό εμβολιασμού στους ταξιδιώτες στη μετά-Covid εποχή

Ταξιδιώτες με μάσκα στο αεροδρόμιο λόγω κορονοϊού / Πηγή: Pixabay
Ταξιδιώτες με μάσκα στο αεροδρόμιο λόγω κορονοϊού / Πηγή: Pixabay

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συστήσει στις χώρες να υποχρεώσουν τους ταξιδιώτες να φέρουν μαζί με το διαβατήριό τους και το πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, εκπρόσωπος του ΠΟΥ τόνισε σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ότι ο Οργανισμός δεν προτείνει στις χώρες να προχωρήσουν σε «διαβατήρια ανοσίας» για εκείνους που πέρασαν τη νόσο Covid-19, αλλά ερευνά πολύ σοβαρά την προοπτική των πιστοποιητικών εμβολιασμού. 

«Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις χρήσεις της τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε στην Covid-19, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τα κράτη-μέλη μας πάνω σε ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού» δήλωσε από την Κοπεγχάγη, ερωτώμενος για το θέμα των ταξιδιών στη μετά-covid εποχή.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ