Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Netflix: Πόσο θα κοστίζει η φτηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις

Netflix / Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Το νέο προσφερόμενο πακέτο φτηνότερης συνδρομής που θα περιλαμβάνει και διαφημίσεις ανακοίνωσε η Netflix, στο πλαίσιο των αλλαγών που δρομολογεί σταδιακά η εταιρεία για να αυξήσει τις συνδρομές και κυρίως να βελτιώσει τα έσοδα της.

Συγκεκριμένα θα χρεώνει 6,99 δολάρια το μήνα για τη νέα υπηρεσία που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις και θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ.

Το νέο πακέτο θα διατεθεί επίσης σταδιακά, μέσα στο Νοέμβριο, σε άλλες 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας, της Βραζιλίας και της Αυστραλίας. Ωστόσο, σταδιακά το πακέτο θα προσφέρεται και σε άλλες χώρες.

Οι διαφημίσεις θα έχουν διάρκεια από 15 έως 30 δευτερόλεπτα έκαστη και δεν θα ξεπερνούν συνολικά τα πέντε λεπτά την ώρα.

Το φτηνότερο πακέτο δεν θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» ταινίες και σειρές, ενώ ένας περιορισμένος αριθμός ταινιών και σειρών δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμος σε κάποιες χώρες λόγω περιορισμών που προκύπτουν από τα πνευματικά δικαιώματα.

Η εν λόγω συνδρομή θα είναι από τις χαμηλότερες στον κλάδο. Οι αντίστοιχες συνδρομές, με διαφημίσεις, στην πλατφόρμα του Disney+ και του Hulu κυμαίνονται στα 7,99 δολάρια, ενώ της HBO Max αγγίζουν τα 9,99 δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία υπολογίζει πως θα διασφαλίσει τουλάχιστον 3 δολάρια το μήνα ανά χρήστη, από τα διαφημιστικά έσοδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ