Νέα
  • ΓΔ: 1414.51 +0.09%
  • Τζίρος: 63,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Manchester United: Μίνι ράλι στη μετοχή έφεραν τα σενάρια εξαγοράς της ομάδας

Πηγή: Unsplash

Μίνι ράλι κάνει η μετοχή της Manchester United στο αμερικανικό χρηματιστήριο μετά από δημοσιεύματα που εμφανίζουν Καταριανούς επενδυτές να σχεδιάζουν την υποβολή πρότασης εξαγοράς για την ομάδα της Premier League, τις προσεχείς ημέρες.

Η μετοχή του συλλόγου έφτασε να ανεβαίνει έως και 16%, που ήταν η μεγαλύτερη αύξηση της από τα τέλη Νοεμβρίου. Συνολικά δε, μέσα στους τελευταίους δώδεκα μήνες η μετοχή έχει ανέβει σημαντικά μετρώντας κέρδη ύψους 75%, αν και έχει περάσει διαστήματα σημαντικής υποχώρησης, κυρίως από τις αρχές της χρονιάς.

Η δημοφιλής ποδοσφαιρική ομάδα έχει συνδεθεί με σενάρια πώλησης από την περσινή χρονιά, καθώς η ιδιοκτήτρια οικογένεια των Γκλέιζερ εμφανίστηκε δεκτική στο να πουλήσει τις μετοχές της. Μάλιστα, στους πιθανούς αγοραστές της έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα τόσο επενδυτές από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, όπως και ο Βρετανός μεγιστάνας Τζιμ Ράτκλιφ.

Νέο δημοσίευμα σήμερα υποστήριξε πως επενδυτές του Κατάρ σχεδιάζου πλήρη εξαγορά του συλλόγου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν επίσημη προσφορά.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ