Νέα
  • ΓΔ: 1414.51 +0.09%
  • Τζίρος: 63,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μέτοχος Tesla: Τα «γαλλικά» του Ελον Μασκ «βλάπτουν την εταιρεία»

Πηγή: AP

Ο μέτοχος της Tesla Ρος Γκέρμπερ χαρακτηρίζει «λυπηρά» τα... γαλλικά του CEO της εταιρείας, Ελον Μασκ, καθώς ο ιδιοκτήτης του X επιτέθηκε στους διαφημιστές που αποχωρούν από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω αντισημιτικού περιεχομένου.

Ο Γκέρμπερ, διευθύνων σύμβουλος της Gerber Kawasaki Wealth and Investment Management, υποστηρίζει ότι ως εξέχουσα δημόσια προσωπικότητα, ο Μασκ πρέπει να προσέχει τα λόγια του, κάτι που δεν έκανε προ ημερών όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση των διαφημιστών από το Χ. «Προσπαθούν να με εκβιάσουν με τις διαφημίσεις, να με εκβιάσουν με χρήματα; Να πάνε να γ@@@@@!», είπε ο Μασκ.

Ο Γκέρμπερ τόνισε ότι το ξέσπασμα του Μασκ «τράβηξε τα βλέμματα» από την παρουσίαση του Cybertruck της Tesla, ενώ πιστεύει ότι το αφεντικό της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με αυτές τις αντιδράσεις του προκαλεί ανησυχία στους επενδυτές.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι οι μέτοχοι της Tesla πρέπει να εκτιμήσουν ότι είμαστε σε αυτό το πλοίο και δεν έχουμε κανέναν έλεγχό του. Και αυτός που πιλοτάρει το σκάφος έχει πολλά άλλα σκάφη», τόνισε ο Γκέρμπερ στο Yahoo Finance.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ