Νέα
  • ΓΔ: 867.71 -0.42%
  • Τζίρος: 151,78 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνητρο για αναισθησιολόγους: 250 ευρώ για κάθε εφημερία εκτός Αττικής

Το υπουργείο υγείας επεξεργάζεται σχέδιο για να δοθούν οικονομικά κίνητρα σε αναισθησιολόγους ώστε να συμμετέχουν σε περισσότερες εφημερίες, όπως είχε αποκαλύψει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ,

Ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την κατάθεση τροπολογίας για την εξάμηνη παράταση των συμβάσεων όλου του επικουρικού προσωπικού του ΕΣΥ, μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022, καθώς και για τη θέσπιση κινήτρου σε αναισθησιολόγους, ύψους 250 ευρώ, για εφημερίες σε νοσοκομεία εκτός Αθηνών, και αντίστοιχη δυνατότητα, για ένα εξάμηνο, και σε ιδιώτες αναισθησιολόγους, να μπορούν να κάνουν εφημερίες στο ΕΣΥ με 250 ευρώ.

Αποκάλυψη ΟΡΕΝ: Πώς θα καλύψει το υπ. Υγείας τα κενά σε αναισθησιολόγους

Η τροπολογία δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, να επεκταθεί και σε άλλες ειδικότητες, όπως οι εντατικολόγοι και οι πνευμονολόγοι, αλλά και οι παιδίατροι, μια κρίσιμη ειδικότητα λόγω της αύξησης της διασποράς του ιού στις μικρότερες ηλικίες. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ