Νέα
  • ΓΔ: 892.05 -0.26%
  • Τζίρος: 12,00 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα βροχή για κορονο-παραβάσεις και προϊόντα μαϊμού

παρεμπόριο
Πηγή: InTime

Πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού επιβλήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τους ελέγχους των προηγούμενων τρίτων ημερών σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ για παρεμπόριο κατά τους ελέγχους της προηγούμενης εβδομάδας στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, από 7 Ιανουαρίου έως και 9 Ιανουαρίου 2022 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ 85 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ενώ για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, από 3 έως 9 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 70 έλεγχοι στην Αττική και βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις.

Επεβλήθησαν πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ), και κατασχέθηκαν 654 τεμάχια απομιμητικών ειδών, τα οποία πωλούνταν από ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ