Νέα
  • ΓΔ: 902.37 -0.18%
  • Τζίρος: 44,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χατζηδάκης: 4.500 θέσεις εργασίας προσφέρθηκαν στην 4η Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ

Κωστής Χατζηδάκης

Στην 4η Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ, που έγινε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσφέρθηκαν 4.500 θέσεις εργασίας από 83 επιχειρήσεις, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός είπε ότι στις τέσσερις ημέρες καριέρας που έχουν διοργανωθεί έως σήμερα, έχουν προσφερθεί συνολικά 7.500 θέσεις εργασίας.

«Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις βρίσκουν στον ΟΑΕΔ έναν αξιόπιστο σύμμαχο, για να βρουν προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους και οι άνεργοι μία σοβαρή διέξοδο», σημείωσε.

«Οι Ημέρες Καριέρας είναι μία ακόμα πρωτοβουλία που υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επενδύει σε μία κοινωνική πολιτική με αποτέλεσμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε και εξακολουθεί να κάνει παντιέρα του την κοινωνική πολιτική, χωρίς όμως αντίστοιχα αποτελέσματα, όταν κυβερνούσε», πρόσθεσε.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ