Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς

Πηγή: Ευρωκίνηση

Διευκρινήσεις σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News.

Σχετικά με την τιμή του εισιτηρίου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε αυξήσει, εμείς το μειώσαμε και θα το κρατήσουμε σταθερό για όσο καιρό είναι δυνατόν. Γιατί έχουμε μάθει να στηρίζουμε τους πολίτες με πράξεις, όχι με λόγια».

Σχετικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα τόνισε πως «έχουμε δώσει την υπόσχεση να στηρίζουμε τους πολίτες, την κοινωνία και την οικονομία στα δύσκολα. Και μέσα σε αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις, αυτή την υπόσχεση την υλοποιούμε με πράξεις. Στα δύο χρόνια της πανδημίας, η κυβέρνησή μας διοχέτευσε πάνω από 43 δισ. ευρώ -πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο- στην ενίσχυση όλων και ιδίως της μεσαίας τάξης κι όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ταυτόχρονα, μείωσε τον ΕΝΦΙΑ και 57 συνολικά φόρους, ενίσχυσε τους χαμηλοσυνταξιούχους, ξεχρέωσε το ΔΝΤ, αλλά έμεινε προσηλωμένη και στο στόχο της ανάπτυξης. Τώρα, στη διεθνή ενεργειακή κρίση, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φρόντισε και πάλι να παρέμβει, για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Με Εθνικό Σχέδιο. Υπέρ των αδυνάτων. Υπέρ των πολλών. Υπέρ όλων. Αυτό δεν θα πει κοινωνικό κράτος;

Και προσέξτε, αυτά δεν τα κάνει μια δήθεν «προοδευτική» αριστερή κυβέρνηση, αλλά η δική μας παράταξη. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη που στηρίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες στα δύσκολα».    

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ