Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα ιστοσελίδα για την Τειρεσίας ΑΕ

Τη νέα, πλήρως ανανεωμένη εταιρική της ιστοσελίδα www.tiresias.gr, με στόχο τη διευκόλυνση του κοινού στην εξυπηρέτηση και ενημέρωσή του και την αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη παρουσίασε η Τειρεσίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ανανέωση της ψηφιακής εικόνας της εταιρείας εντάσσεται στον γενικότερο ψηφιακό μετασχηματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη, με σημαντικά βήματα την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών για την ενημέρωση σχετικά με τα δεδομένα τους και τις νέες υπηρεσίες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΤΣΕΚ, για την υποστήριξη των επιχειρήσεων σε θέματα πίστης.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει άμεσα και κατανοητά πληροφόρηση για τις υπηρεσίες, το έργο, τη διοίκηση, καθώς και την κοινωνική υπευθυνότητα της Τειρεσίας. Οι ξεχωριστές ενότητες για Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, επιτρέπουν εστιασμένη περιήγηση στις υπηρεσίες που προσφέρονται σε κάθε τομέα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην Εξυπηρέτηση του Κοινού, όπου σε μία μόνο σελίδα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η πληροφόρηση, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για κάθε αίτημα, καθώς και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις. Ο επισκέπτης έχει επίσης τη δυνατότητα να εγγραφεί για να λαμβάνει newsletter, με το οποίο θα ενημερώνεται για τα νέα και τις υπηρεσίες της Τειρεσίας.

Ο κ. Σολομών Μπεράχας, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Τειρεσίας, σχολίασε: «Ο επανασχεδιασμός της εταιρικής ιστοσελίδας είναι ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση του μετασχηματισμού και την ενίσχυσης της εξωστρέφειας της εταιρείας, με επίκεντρο την εξυπηρέτηση και εμπειρία του πελάτη, μέσα από τη βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργίας και τη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ