Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τροπολογία για τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής επιβατικών μεταφορών

 Κατατέθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς τροπολογία στο νομοσχέδιο για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, με την οποία προβλέπεται ότι στις αρμοδιότητες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) περιλαμβάνεται εφεξής και η απευθείας ανάθεση σε τρίτους ή η παράταση συμβάσεων παροχής δημόσιας υπηρεσίας ή η επιβολή της υποχρέωσης παροχής δημόσιας υπηρεσίας σε σχετικούς φορείς, στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων, σε περίπτωση διακοπής των υπηρεσιών μεταφορών ή κινδύνου διακοπής αυτών, κατ' εφαρμογή σχετικής ενωσιακής νομοθεσίας, για τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής των επιβατικών μεταφορών στην περιοχή της αρμοδιότητάς του.

   Με την ίδια τροπολογία παρατείνεται η οικονομική και διοικητική υποστήριξη των υπηρεσιών και φορέων του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας από τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ