Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Χατζηδάκης: Θετικό για την ελληνική οικονομία το 2023 – Ακόμα πιο ψηλά το 2024

Πηγή: Eurokinissi

«Η απόφαση του ECOFIN για το νέο σύμφωνο σταθερότητας - που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ για τη σχετική θετική ρύθμιση για τους τόκους του 2033, αλλά και την εξαίρεση των αμυντικών δαπανών στον τρόπο υπολογισμού του υπερβολικού ελλείμματος, ένα αίτημα των ελληνικών κυβερνήσεων που για πρώτη φορά γίνεται δεκτό- δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για την πατρίδα μας», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε επίσης: Τα κέρδη της Ελλάδας από το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας - Δημοσιονομικός χώρος για νέες ενισχύσεις

Όπως πρόσθεσε: «Και αυτό συνδυάζεται με την αξιολόγηση του Economist που ανακηρύσσει την Ελλάδα χώρα της χρονιάς για το 2023. Προσθέστε την επενδυτική βαθμίδα. Προσθέστε τις θετικές εξελίξεις για τη μείωση της ανεργίας, την αύξηση των επενδύσεων, την αύξηση των εξαγωγών. Η Ελλάδα έχει μπει σε ένα καινούργιο δρόμο και απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τη δουλειά μας, έτσι ώστε η ελληνική οικονομία το 2024 να ανέβει ακόμα πιο ψηλά!».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ