Νέα
  • ΓΔ: 867.8 +0.97%
  • Τζίρος: 86,14 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ιδιοκτήτες ακινήτων: Λήγει στις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία για διορθώσεις στα μισθωτήρια χωρίς πρόστιμο - Τελευταία ευκαιρία από την εφορία

Ακίνητα-Ενοίκια
Πηγή: Intime

Τελευταία ευκαιρία δίνει η εφορία σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα μισθωτήρια συμβόλαια. 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, μέχρι και την 15η Φεβρουαρίου 2021, έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προθεσμία για την υποβολή των «Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας» και της δήλωσης λύσης της μίσθωσης.

Όπως είχε ανακοινώσει την Παρασκευή ο Διοικητής της της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, η παράταση αφορά στις μισθώσεις που ήταν σε ισχύ μέχρι και την 12η Ιουνίου 2020.

Η παράταση αυτή καταλαμβάνει και τις μισθώσεις που είχαν συναφθεί πριν την 01.01.2014, για τις οποίες δεν υπήρχε υποχρέωση υποβολής «Δήλωσης Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας». Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παράταση είναι η τελευταία.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ