Νέα
  • ΓΔ: 879.23 +0.27%
  • Τζίρος: 46,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Attica Bank-ΑΜΚ: Εληξε η παράταση για τις δεσμευτικές προσφορές - Την Τρίτη οι αποφάσεις

Ανακοίνωσε αποτελέσματα εννεαμήνου η Attica Bank
Ανακοίνωσε αποτελέσματα εννεαμήνου η Attica Bank / Πηγή: Intime

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα εξέπνευσε η διορία που έχει δοθεί στους επενδυτές για να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για τη συμμετοχή τους στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. H προθεσμία έληγε στις 9 το βράδυ, ωστόσο, δόθηκε παράταση λίγων ωρών μετά από αίτημα που υπέβαλε ένας εκ των υποψηφίων επενδυτών, επικαλούμενος, όπως φημολογείται τη διαφορά ώρας(;).

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφορές για τη συμμετοχή τους στην αύξηση είχαν καταθέσει εντός της αρχικής προθεσμίας δύο επενδυτές, η Bain και η JP Flower, θέτοντας, ωστόσο, μια συγκεκριμένη προϋπόθεση: περαιτέρω ενδελεχή έλεγχο των βιβλίων της Attica Bank.

Πηγές, που παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις εκτιμούν ότι οι αριθμός των δεσμευτικών προσφορών μπορεί να φτάσει τις τέσσερις.

Μετά την παράταση που δόθηκε εκτιμάται ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση του διοικητικό συμβούλιο της Attica Βank θα αναβληθεί, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στον σύμβουλο να επεξεργαστεί/αξιολογήσει τις προσφορές και να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ