Νέα
  • ΓΔ: 1033.02 -0.04%
  • Τζίρος: 87,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τρ. Πειραιώς: Ξεκινά νέα εθελούσια με αποζημιώσεις έως 200.000 ευρώ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς / Πηγή: Eurokinissi

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα «τρέξει» μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε χθες η Tράπεζα Πειραιώς.

Το πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται γενναιόδωρο καθώς η αποζημίωση μπορεί να φτάσει τις 200.000 ευρώ απευθύνεται σε συγκεκριμένες μονάδες και σε εργαζόμενους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια και «έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένεια του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος» αναφέρει η τράπεζα.

Οι δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους

Οι εργαζόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον αποζημίωση. To πρόγραμμα δίνει δύο επιλογές, αυτό της άμεσης αποχώρησης και αυτό της μακροχρόνιας άδειας.

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα απευθύνεται:

  • σε μονάδες που το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των μεταβολών στο λειτουργικό μοντέλο της τράπεζας, συνέπεια των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης
  • σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε γεωγραφικές περιοχές όπου παρατηρείται αναντιστοιχία  μεταξύ των αναγκών της αγοράς και της υφιστάμενης στελέχωσης.  

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ