Νέα
  • ΓΔ: 1261.67 +0.28%
  • Τζίρος: 120,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΝΔ: Στο Ηράκλειο σήμερα το δεύτερο προσυνέδριο της ΝΔ παρουσία του Κ. Μητσοτάκη

Από την πρόσφατη προσυνεδριακή συζήτηση της ΝΔ στο Χαλάνδρι

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ο προσυνεδριακός διάλογος στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo.

Μετά το προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης και τις προσυνεδριακές συζητήσεις σε Αιγάλεω και Χαλάνδρι, το δεύτερο προσυνέδριο πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το προσυνέδριο που αναμένεται να ξεκινήσει στις δέκα το πρωί και θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος αφορά στη θεματική «Τουρισμός και Ναυτιλία», ενώ το δεύτερο μέρος στον «Πρωτογενή Τομέα Παραγωγής».

Παρόντες στο προσυνέδριο θα είναι οι ηγεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και από το υπουργείο Τουρισμού, ενώ ήδη στο Ηράκλειο βρίσκονται υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η προσυνεδριακή ημερίδα θα ξεκινήσει με ομιλία του πρωθυπουργού, λίγο μετά τις δέκα το πρωί, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ομιλίες των υπουργών που συνδέονται με τις θεματικές τού προσυνεδρίου, αλλά και χαιρετισμοί των εκλεγμένων στην Κρήτη βουλευτών της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο, λίγο πριν τις δέκα το πρωί.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες στα Χανιά όπου επισκέφθηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ