Νέα
  • ΓΔ: 825.02 +0.94%
  • Τζίρος: 56,67 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μητσοτάκης: Παίρνει πρωτοβουλίες για τα περιστατικά κακοποίησης - Στήριξη κυβέρνησης σε Μενδώνη

Αριστοτελία Πελώνη / Πηγή: Intime
Αριστοτελία Πελώνη / Πηγή: Intime

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στο ελληνικό metoo ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις «αποτρόπαιες αυτές πράξεις», ενώ «στηρίζει και παροτρύνει όποιον θέλει να σπάσει τη σιωπή».

Η Α. Πελώνη τόνισε ότι «το κράτος Δικαίου έχει εργαλεία να κρίνει και να αποφασίσει, για να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όσα έγιναν». Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να «δημιουργηθεί ένα πλαίσιο που δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να περνά κόκκινες γραμμές» κι αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση «θα λάβει συνολικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση» και «θα τις ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Ο πρωθυπουργός ήδη ζήτησε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών την Πέμπτη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου. Γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους», τόνισε χαρακτηριστικά 

Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξη της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, για την υπόθεση Λιγνάδη εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη πριν από λίγο κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως υπογράμμισε, «δεν τίθεται θέμα αποπομπής της. Η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη». 

Στο ερώτημα αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι η έκφραση ήταν ατυχής, όπως και ο χειρισμός της υπόθεσης. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ