Νέα
  • ΓΔ: 864.44 +0.73%
  • Τζίρος: 28,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πέτσας για γιορτές: Απαγόρευση κυκλοφορίας και μέχρι 9 άτομα στο ρεβεγιόν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Intime
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Intime

Φρένο στην όποια ελπίδα για ρεβεγιόν κατ’ οίκον έβαλε με τις σημερινές του ανακοινώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι θα ισχύσουν αυστηροί περιορισμοί και την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι δεν θα επιτρέπεται στα σπίτια η συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων, τα οποία θα προέρχονται από δύο το πολύ οικογένειες, ενώ σε ισχύ θα είναι και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. «Για την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχόμενων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10μμ έως τις 5πμ» είπε συγκεκριμένα. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε ανακοινώσει πως παραμένει σε ισχύ η αποστολή sms στο 13033 για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας θα γίνει επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα των εκκλησιών και της λειτουργίας τους.
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Insider

Με την εγγραφή σας μπορείτε να λαμβάνετε ειδήσεις σχετικά με την έκτακτη επικαιρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ