Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Τσακαλώτο: «Ευκλείδη με προκάλεσες πολύ, αλλά δεν θα σου απαντήσω...»

Και η... σύρραξη συνεχίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Θιγμένος αισθάνθηκε ο Παύλος Πολάκης από όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξή του στο Kontra. Ωστόσο προτίμησε να μην του απαντήσει ευθαίως, αλλά τον παρέπεμψε στο Όργανα του κόμματο.ς

«Ευκλείδη με προκάλεσες πολύ, αλλά ΔΕΝ θα σου απαντήσω.

Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα τα πούμε στα Όργανα!» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής των τομεαρχών του κόμματος. 

Όσα είπε ο κ. Τσακαλώτος

«Όταν βάζεις τον κ. Πολάκη συντονιστή, δεν στέλνεις σήμα για ενότητα, καθώς ο κ. Πολάκης ήταν ο πιο επιθετικός και το είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια», είναι ένα από τα σχόλια που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνέντευξή του.

«Ανησυχώ για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, απομακρυνόμαστε από τις παραδοσιακές μας θέσεις», σχολίασε σε συνέντευξή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος τοποθετήθηκε δημοσίως για πρώτη φορά και μετά τις εσωκομματικές εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως είπε «Οι απόψεις του Κασσελάκη έρχονται από τις δικές του προσλαμβάνουσες που είναι διαφορετικές από την παράδοση τη δική μας» .

Παράλληλα όμως, εκτίμησε, ότι μέχρι στιγμής αυτό που διαφαίνεται είναι ότι από την πλευρά της ηγεσίας του κόμματος δεν διαφαίνεται η πρόθεση να γίνει καμία πολιτική συζήτηση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ