Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εργασία από το αυτοκίνητο: Το Webex μετατρέπει μοντέλο της Mercedes σε... κινητό γραφείο

Πηγή: Cisco.com

Η Cisco συνεργάζεται με τη Mercedes Benz για τη δημιουργία... κινητών γραφείων, προσθέτοντας το σύστημα διαδικτυακών διασκέψεων Webex στο ταμπλό οχημάτων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το σύστημα θα είναι ενσωματωμένο σε νέo μοντέλo που θα φθάσει τις επόμενες εβδομάδες στις αντιπροσωπείες, δήλωσε σήμερα η Mercedes Benz, σύμφωνα με το Reuters.

Η Mercedes-Benz E Class 2024 θα είναι εξοπλισμένη με Wi-Fi και θα διαθέτει σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Webex και να εμφανίζεται απευθείας στην οθόνη αφής του οχήματος, χωρίς να χρειάζονται κινητό τηλέφωνο.

Ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ήχο μόνο όταν το όχημα κινείται. Ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις λειτουργίες όταν είναι σταθμευμένο, συμπεριλαμβανομένων βιντεοσυσκέψεων, κοινής χρήσης περιεχομένου κ.λπ.

Διαβάστε επίσης - Mercedes-Benz: Αύξησε τα κέρδη της το 2022 - Προειδοποιεί για ένα αβέβαιο 2023

Η εργασία από το σπίτι ως αποτέλεσμα της πανδημίας έδωσε ώθηση στις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, όπως το Webex, το Zoom κ.ά, αλλά η ανάπτυξη επιβραδύνθηκε μετά την άρση των περιορισμών με τις εταιρείες να αναζητούν ευκαιρίες για επέκταση.

Η Zoom συνεργάστηκε με την Tesla για να εξοπλίσει τα οχήματά της με εργαλεία συνδιάσκεψης και η Cisco σχεδιάζει να ανακοινώσει άλλες συνεργασίες στο συνέδριο τηλεπικοινωνιών MWC στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, η Cisco αναμένεται να ανακοινώσει συνεργασία με τη Samsung για ενσωμάτωση του Webex σε συγκεκριμένα μοντέλα κινητών της εταιρείας, αλλά και με την Intel για ένα... ιδιωτικό 5G.

Με πληροφορίες από Reuters

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα