Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική startup με ηγετικό ρόλο στον παγκόσμιο χάρτη του SEO

Μια ελληνική start up  από το Κερατσίνι, κατακτά την παγκόσμια SEO / Πηγή: Αλεξάνδρα Μαξούρα
Μια ελληνική start up από το Κερατσίνι, κατακτά την παγκόσμια SEO / Πηγή: Αλεξάνδρα Μαξούρα

Η RainThread είναι μια ελληνική startup εταιρεία που γεννήθηκε μέσα στην κρίση στο Κερατσίνι και φιλοδοξεί να κατακτήσει την παγκόσμια SEO (Search Engine 
Optimization) κοινότητα. 

Εκπρόσωποι της RainThread προσκλήθηκαν και παρέστησαν ως κεντρικοί ομιλητές στο SEO Mastery Summit 2020 τοποθετώντας την Ελλάδα με ηγετικό ρόλο στον τομέα της τεχνολογίας. Με βασικούς άξονες την αύξηση του τζίρου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οι ιδρυτές της RainThread Ηλίας Λειβαδάρας, Κρίστοφερ Μπουρρώ και Κωνσταντίνος Καρέντζος, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή μερικών από των πιο καινοτόμων tools του SEO Industry παγκοσμίως.  

Οι συνεργασίες της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και εκτείνονται σε όλη την υφήλιο.  

Βασικός πυλώνας της πελατειακής βάσης της RainThread παραμένει η αγορά των Η.Π.Α. με ποσοστό 75% επί του συνόλου και ακολουθούν αυτές της Ευρώπης και της Ασίας, κατατάσσοντας την Ελλάδα μέσα από τις δράσεις της στους κορυφαίους leaders στο SEO.  

Προσκεκλημένα στο online SEO Mastery Summit ήταν μερικά από τα κορυφαία ονόματα της SEO βιομηχανίας όπως οι Craig Campbell, Kyle Roof, Matt Diggity και ο Ηλίας Λειβαδάρας, Head of SEO της RainThread. Ο κ. Λειβαδάρας έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε μερικά από τα μεγαλύτερα SEO Projects των Η.Π.Α. και συνδράμει συνεχώς στην εξέλιξη των SEO τεχνικών που γίνονται διαθέσιμες προς όλους τους SEO Professionals σε όλη την υφήλιο. Ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη των SEO Tools & Techniques κατέχει το S.I.A., το ινστιτούτο υπεύθυνο για το συνεχές testing των αλγορίθμων της Google αλλά και για τη  δημιουργία των βέλτιστων τεχνικών, οι οποίες εν συνεχεία επικοινωνούνται και χρησιμοποιούνται από ολόκληρη τη SEO κοινότητα.  

Καθημερινά, ο κ. Λειβαδάρας μαζί με μία επίλεκτη SEO task force του S.I.A. πιέζουν τα όρια των αλγορίθμων της Google, ώστε να διεξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να δώσουν στους συνεργάτες τους τα rankings που τους αξίζουν, αυξάνοντας όχι μόνο το τζίρο τους αλλά και την online παρουσία τους στις μηχανές αναζήτησης. Οι συνεργασίες της RainThread με καίρια πρόσωπα του SEO Industry είναι πολυάριθμες. Κορυφαίοι επαγγελματίες όπως οι Clint Butler, Craig Campbell και Simon Dadia έχουν αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τα Tools & Techniques της εταιρίας, δείγμα της καινοτομίας και αξιοπιστίας των προϊόντων της.  

Λίγα λόγια για το SEO Mastery Summit 2020 

Το online event ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και διήρκεσε 1 εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του οι προσκεκλημένοι κάλυψαν μία ιδιαίτερα απαιτητική θεματολογία η οποία περιλαμβάνει από Affiliate Marketing & e-Commerce(Matt Digitty) μέχρι advanced τεχνικές όπως το Crawl Budget Manipulation(Bradley Batdorf).  

Οι εκπρόσωποι της RainThread, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των SEO Professionals για ολοκληρωμένες λύσεις, παρουσίασαν κάποια από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά SEO Tools της παγκόσμιας αγοράς.  

Παράλληλα, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές και στρατηγικές για κορυφαία αποτελέσματα σε Google rankings. Επειδή όμως τα εργαλεία από μόνα τους δεν είναι αρκετά ώστε να αυξηθεί το Google Ranking, ο κ. Λειβαδάρας παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους οι σύγχρονοι SEO Professionals ανά τον κόσμο πρέπει να δουλέψουν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους. 

Κατά τη διάρκεια του επταήμερου event τιμήθηκαν με τα δικά τους μοναδικά Workshops δύο πολύ σημαντικοί και ανερχόμενοι κλάδοι του SEO, το Online Crisis Management και το Online Reputation Management.  

Αντιμετώπιση των online κρίσεων από τη RainThread 

Η ελληνική RainThread, ως μία από τις πρωτοπόρες startups παγκοσμίως που ειδικεύονται στα παραπάνω services, παρουσίασε ένα σύνολο τεχνικών που συμβάλουν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των online κρίσεων. Με 10ετή εμπειρία στο χώρο του Online Crisis Management, η ελληνική εταιρεία έχει χειριστεί με απόλυτη επιτυχία πολλές και δύσκολες online κρίσεις. Οι πρωτοποριακές αυτές υπηρεσίες έχουν χρησιμοποιηθεί από επιφανείς πολιτικά, εμπορικά και φυσικά προσώπά.  

Το Crisis & Reputation Workshop απευθύνθηκε σε επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο του επηρεασμού των Google Rankings, μέσα σε time-sensitive περιβάλλον όπου απαιτείται χειρουργική ακρίβεια στις SEO ενέργειες.  

Οι διοργανωτές του SEO Mastery Summit 2020 έχουν δεσμευτεί να πραγματοποιήσουν και την in-person εκδοχή του event στο Vietnam το 2021, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης. H Ελλάδα, μέσω της RainΤhread, θα δώσει το παρόν με πρωταγωνιστικό ρόλο και στο physical event με ακόμη μεγαλύτερη θεματολογία και καινοτόμες υπηρεσίες. 

Το εγχείρημα των τριών Ελλήνων από το Κερατσίνι και της εταιρίας τους, που αναρριχήθηκαν στην κορυφή του SEO Industry παγκοσμίως, είναι ένα από τα πόλλα παραδείγματα ότι τα ελληνικά μυαλά παραμένοντας πιστά στην χώρα μας. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ