Νέα
 • ΓΔ: 911.26 +0.46%
 • Τζίρος: 15,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Προσλήψεις σε 18 δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς

Εργαζόμενος / Πηγή: Unsplash
Εργαζόμενος / Πηγή: Unsplash

Σε εξέλιξη είναι οι διαγωνισμοί για προσλήψεις προσωπικού όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε 18 δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς, με πολλές προκηρύξεις να έχουν καταληκτική ημερομηνία τη σημερινή ημέρα, 25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι προσλήψεις ανά δήμο και φορέα

Δήμος Σπετσών

Με έναν υπάλληλο ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Σπετσών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλλουν στα γραφεία του Δήμου Σπετσών ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12η μεσημβρινή. Δείτε προσόντα και δικαιολογητικά.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

Με τρεις υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 6μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Την πρόσληψη πέντε υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Θέσεις ανά ειδικότητα:

 • 1 - ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
 • 1 - ΠΕ Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών
 • 1 - ΤΕ Έργων Υποδομής
 • 1 - ΔΕ Ηλεκτρολόγων
 • 1 - ΔΕ Υδραυλικών

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προκήρυξη.

Δήμος Βριλησσίων

Με 10 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Βριλησσίων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά και μόνο στο e-mail: [email protected]. Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει από σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβροαυρίου (ώρα 15.00 μ.μ) έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 (14.00 μ.μ).

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε προσεκτικά το έγγραφο.

Δήμος Καλαβρύτων

Την πρόσληψη 15 υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Καλαβρύτων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Θέσεις ανά ειδικότητα:

 • 1 - ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων
 • 2 - ΥΕ Εργατών Καθαριότητας / Συνοδών Απορριμματοφόρων
 • 9 - ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
 • 1 - ΥΕ Εργατών Οικοδομικών Έργων
 • 1 - ΥΕ Εργατών Υδραυλικών Έργων
 • 1 - ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προκήρυξη

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν δύο υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δήμος Πύργου

Με έξι υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Πύργου. Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Επίσης, μέσω ΑΣΕΠ προωθούνται 18 προσλήψεις με 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (3 θέσεις) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (15 θέσεις).

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Με έναν πολιτικό μηχανικό ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 6μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμοργού

Με τρεις υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμοργού. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δήμος Καρύστου

Με τρεις υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Καρύστου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δήμος Λαγκαδά

Με 25 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Λαγκαδά. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας

Θέσεις ανά ειδικότητα:

 • 4 - ΠΕ Διοικητικού / Διοικητικού Οικονομικού
 • 2 - ΤΕ Διοικητικού / Διοικητικού Οικονομικού
 • 4 - ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών
 • 4 - ΔΕ Διοικητικού / Διοικητικού Λογιστικού
 • 2 - ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (με άδεια οδήγησης Γ ́ κατηγορίας)
 • 8 - ΥΕ Εργατών Καθαριότητας / Συνοδών Απορριμματοφόρων
 • 2 - ΥΕ Εργατών Πρασίνου
 • 2 - ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Υδραυλικών Έργων

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021. 

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Δήμος Αμοργού

Την πρόσληψη ενός εργάτη καθαριότητας προωθεί ο Δήμος Αμοργού. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω

Με επτά υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω. Ειδικότερα, θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (3 θέσεις), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (2 θέσεις) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (2 θέσεις). Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας

Την πρόσληψη ενός βοηθού υδραυλικού προωθεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δήμος Πέλλας

Την πρόσληψη ενός χειριστή μηχανημάτων έργου (καλαθοφόρου οχήματος) προωθεί ο Δήμος Πέλλας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε προκήρυξη.

Δήμος Ανατολικής Μάνης

Με έναν υπάλληλο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Πληροφορικής ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Ανατολικής Μάνης. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως και σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Δήμος Πλατανιά

Με εργάτες καθαριότητας (αποκομιδής απορριμμάτων) ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Πλατανιά. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την προκήρυξη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ