Νέα
  • ΓΔ: 1273.33 -0.01%
  • Τζίρος: 81,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κεντρικός ομιλητής στο American Mediterranean Investment Forum ο Μάικ Πομπέο

Η επίθεση της Κίνας κατά των δημοκρατικών διαδικασιών του Χονγκ Κονγκ όξυναν τις σχέσεις ΗΠΑ-Πεκίνο / Πηγή: AP
Πηγή: AP

Σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το παρών θα δώσουν ο 70ος Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., Michael R. Pompeo, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Τσούνης και o Πρέσβης του Ισραήλ κ. Noam Katz.

Το American Mediterranean Investment Forum με τίτλο “Creating Links” διοργανώνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης της επενδυτικής κοινότητας της ανατολικής Μεσογείου. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο 70ος Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., κ. Michael RPompeo έχοντας αποδεχτεί την πρόσκληση του επικεφαλής του Joseph Sassoon Group στην Ελλάδα, κ. David Sassoon. 

Εξέχουσες προσωπικότητες από τις Η.Π.Α., την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο, ηγετικά στελέχη από τη διεθνή οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα και ειδικοί αναλυτές πρόκειται να αναδείξουν τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των επενδυτικών σχέσεων μεταξύ Η.Π.Α., Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου σε καίριους τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, το real estateκαι η τεχνολογία. Στον πυρήνα της θεματολογίας βρίσκεται επίσης η ανάπτυξη επιχειρηματικών δικτύων στη λεκάνη της Μεσογείου και η ενθάρρυνση εμπορικών, επενδυτικών και νέων επιχειρηματικών συναλλαγών.

Το American Mediterranean Investment Forum θα πλαισιώσουν τρία panels εστιασμένα σε θέματα γεωπολιτικής, οικονομίας, επενδύσεων και τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο πρώτο πάνελ με θέμα "Financial Engineering & Business Development” θα συμμετάσχουν οι κ.κ. David Sassoon, Πρόεδρος Joseph Sassoon Group, Dr. Russel Reed, Board member Joseph Sassoon Investment και and Chief Investment Officer for 10X Capital, Jonathan Medved, Founder και CEO OurCrowd και Shai Feingold, CEO Joseph Sassoon Group Middle East & Africa. 

Ο Υπουργός Michael R. Pompeo θα συμμετάσχει στο δεύτερο panel με τίτλο "Creating Links”  μαζί με τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Noam Katz, τον Πρέσβη της Κύπρου κ. Κυριάκο Κενεβέζο και τον κ. David Sassoon, Πρόεδρο Joseph Sassoon Group.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ