Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

ΥΠΕΘΟ - ΤΑΙΠΕΔ: Μνημόνιο συνεργασίας για την προστασία και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Πηγή: Eurokinissi

Υπεγράφη χθες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, και του Εντεταλμένου Συμβούλου της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., Παναγιώτη Σταμπουλίδη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, Νάγιας Κόλλια, σύμβαση για το Έργο «Ολοκλήρωση των διαδικασιών καταγραφής στο Εθνικό Κτηματολόγιο, προστασία και αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών».

Διαβάστε επίσης: Δημόσια ακίνητη περιουσία: Σχέδιο αξιοποίησης σε 6 άξονες - Ερχεται νομοσχέδιο για τον αιγιαλό

Στο πλαίσιο αυτό το ΤΑΙΠΕΔ θα παρέχει υπηρεσίες στις κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες, με στόχο αφενός την ολοκλήρωση των διαδικασιών κτηματογράφησης ακινήτων και αφετέρου την ωρίμανση διαδικασιών για την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, με βάση τον σχεδιασμό του Υπουργείου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ