Νέα
  • ΓΔ: 818.59 +0.23%
  • Τζίρος: 22,85 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εθνική Τράπεζα: Πιστοποιητικό Συστήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης ISO 37301

Εθνική Τράπεζα / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, απένειμε το πρώτο Διαπιστευμένο Πιστοποιητικό Συστήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης ISO 37301 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνέχεια επιτυχούς επιθεώρησής της.

Με την εν λόγω πιστοποίηση, η TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνει ότι η Γενική Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που προκύπτουν για την κανονιστική συμμόρφωση και τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης.

Η νέα υπηρεσία της TÜV AUSTRIA Hellas, τoυ πρώτου Διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης της Ελλάδας και έναν από τους πρώτους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το πρότυπο ISO 37301, αφορά τους οργανισμούς, που επιδιώκουν σταθερή τήρηση των υποχρεώσεων συμμόρφωσης και εξοπλίζει τους οργανισμούς με ένα σύνολο εργαλείων (πολιτικές, διαδικασίες και ελέγχους), που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια κουλτούρα συμμόρφωσης.

O Γενικός Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας και του Ομίλου, κος Παναγιώτης Δασμάνογλου αναφέρει σχετικά: Σε συνέχεια του έργου μας και πιστά προσηλωμένοι στις διεθνείς πρακτικές, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμα φορά τη Συμμόρφωση μας με τις εποπτικές απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές, και είμαστε περήφανοι που πρώτοι απ’ όλους λάβαμε διαπιστευμένο πιστοποιητικό σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 37301, για την Κανονιστική Συμμόρφωση των οργανισμών.

Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και αποτέλεσε την πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους, με καθοριστική συνεισφορά στην οικονομική ζωή του τόπου σε αυτά τα 181 χρόνια ιστορίας της. Σήμερα η Εθνική ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με δυναμική συμβολή στη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και τον αναπτυξιακό και κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας και προσφέρει ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών στην Ελλάδα, γράφοντας το νέο κεφάλαιο της Πιστοποίησης στη χώρα μας μέσα από το καινοτόμο και υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ