Νέα
  • ΓΔ: 1033.02 -0.04%
  • Τζίρος: 87,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Optima bank: Νέο κατάστημα στη Λάρισα

Γεώργιος Τανισκίδης, Πρόεδρος, Γιάννης Τσιανογιάννης, Διευθυντής καταστήματος, Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO

Tο νέο της κατάστημα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας (οδός Κύπρου 78) εγκαινίασε την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, η Optima bank, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και παρουσίας της στην ελληνική περιφέρεια. Με το νέο κατάστημα στη Λάρισα, η Optima bank διαθέτει δίκτυο 27 συνολικά καταστημάτων, 6 από τα οποία σε πόλεις εκτός Αθηνών.

Τον αγιασμό του νέου καταστήματος πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαρισαίων Ιερώνυμος, παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη, καθώς και πλήθος εκπροσώπων θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων. Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο κατάστημα ο Πρόεδρος της Optima bank, κ. Γεώργιος Τανισκίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Γιάννης Τσιανογιάννης, όπως και ανώτατα στελέχη της διοίκησης της τράπεζας.

To kόψιμο της κορδέλας στο νέο κατάστημα από τους Δημήτρη Κυπαρίσση, CEO, Γεώργιο Τανισκίδη, Πρόεδρο, Γιάννη Τσιανογιάννη, Διευθυντή καταστήματος

Η Optima bank έχει διανύσει  εξαιρετική πορεία, περνώντας σε οργανική κερδοφορία ήδη από το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της. Προβλέπει κέρδη της τάξης άνω των 30 εκατ. ευρώ για το 2022 και προχωρά σταθερά και μεθοδικά στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της, σε πόλεις και περιφέρειες με προοπτική ανάπτυξης και εξέλιξης.

Πανοραμική άποψη από τα εγκαίνια του καταστήματος

Τα χαρακτηριστικά αυτά, όπως και η κυρίαρχη παρουσία της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιφέρειας σε παραδοσιακούς κλάδους αλλά και σύγχρονους τομείς της ελληνικής οικονομίας, συνθέτουν την εικόνα ενός ελκυστικού επιχειρηματικού προορισμού, στον οποίο η Optima bank επιλέγει να επενδύσει με την παρουσία της.

Ο CEO της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε σχετικά: ‘’Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Optima bank στην πόλη της Λάρισας, ολοκληρώνουν ένα ακόμη μέρος της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Όπως σε κάθε μας απόφαση και δράση, μελετήσαμε κάθε λεπτομέρεια, ώστε η επένδυσή μας να μεταφέρει στους επιχειρηματίες και κατοίκους όλων των πόλεων της περιφέρειας Θεσσαλίας, τη νέα και διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία μας. Από σήμερα, τα εξειδικευμένα στελέχη του καταστήματός μας, είναι έτοιμα να παρέχουν σε κάθε υγιή επιχείρηση και κάθε ιδιώτη πελάτη υπηρεσίες τραπεζικής υψηλού επιπέδου, με απλό, ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο, ώστε πολύ σύντομα να είμαστε η τράπεζα αναφοράς και στη Θεσσαλία’’.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ