Νέα
  • ΓΔ: 879.23 +0.27%
  • Τζίρος: 46,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πέτσας: Σύντομα καταργούνται τα SMS - Ομαλoποιείται η διεξαγωγή των self test

Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Intime
Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Intime

Στο σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων που προχωρά η χώρα αποφεύγοντας το κοινωνικό ρίσκο, αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε κοντά στο τέλος του SMS και επεσήμανε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το επόμενο διάστημα στις κοινωνικές συναναστροφές.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τα self test, χαρακτηρίζοντάς τα ως ένα σημαντικό εργαλείο για το άνοιγμα.

Αναφορικά με τη συζήτηση που γίνεται για τα προνόμια των εμβολιασμένων, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «όταν έχουμε περιορισμένο αριθμό εμβολίων δεν μπορούμε να συζητάμε για προνόμια σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί γιατί δεν ήταν διαθέσιμα για όλους. Όσο πλησιάζουμε σε ένα ποσοστό που τα εμβόλια θα είναι περισσότερα από τους ανθρώπους που θα επιθυμούν να το κάνουν ναι τότε θα πρέπει να υπάρχουν κάποια κίνητρα».
Για το εμβόλιο της Astrazeneca ανέφερε πως η επικοινωνιακή διαχείριση δεν ήταν κατάλληλη και η Ευρώπη δεν πρέπει να δίνει αντιφατικά μηνύματα.

Τέλος, σχολιάζοντας τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς και πρόσθεσε ότι στην κοινωνία κυριαρχούν δυο συναισθήματα σε σχέση με αυτό: η θλίψη και η οργή. Τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση συζητά την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ