Νέα
  • ΓΔ: 797.49 +2.29%
  • Τζίρος: 56,21 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υπ. Εργασίας: Επιλύθηκε η δικαστική εκκρεμότητα για τη διανομή σχολικών γευμάτων

Επίδομα 534
Πηγή:Intimenews

«Επιλύεται οριστικά η όποια δικαστική εκκρεμότητα υπήρχε σχετικά με τη διανομή των σχολικών γευμάτων, μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη χορήγηση των σχολικών γευμάτων.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «φέτος, τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με αποτέλεσμα την ένταξη 268 περισσότερων σχολικών μονάδων και 40.000 περισσότερων μαθητών ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά. Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή των σχολικών γευμάτων στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε, στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος θα εξελιχθεί ομαλά».

«Η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί το θέμα στενά, με σκοπό την αντιμετώπιση των όποιων διαδικαστικών προβλημάτων παρατηρήθηκαν, λόγω των προσφυγών των υποψήφιων αναδόχων σε διάφορα δικαστήρια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ