Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Συμβόλαιο-μαμούθ στις ΗΠΑ - 260 εκατ. δολάρια από τη Λοταρία του Μέριλαντ

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. ενημερώνει την επενδυτική κοινότητα και τα ενδιαφερόμενα μέρη ότι στις 15 Ιουλίου 2025, η Επιτροπή Ελέγχου Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών του Μέριλαντ ενέκρινε την πρόταση για ανάθεση μιας νέας σύμβασης για το Κεντρικό Σύστημα Παρακολούθησης και Ελέγχου Λοταρίας (LCMCS) στην θυγατρική της στις ΗΠΑ, Intralot, Inc., μετά από διαγωνιστική διαδικασία.  

Ο ανάδοχος θα προμηθεύσει τα τερματικά και τα μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης διάθεσης αριθμολαχείων σε 4.300 σημεία λιανικής πώλησης της Λοταρίας του Μέριλαντ, θα αναπτύξει το λογισμικό που διαχειρίζεται τις πωλήσεις και τις λογιστικές λειτουργίες του συστήματος και θα παρέχει πολυάριθμες σχετικές υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της Λοταρίας του Μέριλαντ. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 10 ετών με δυνατότητα ανανέωσης για 5+1 επιπλέον έτη. 

Στην πρότασή της προς την πολιτεία η INTRALOT έχει συμπεριλάβει εννέα τοπικές επιχειρήσεις (MBE) που θα προσφέρουν υπηρεσίες στο πλαίσιο της σύμβασης της Λοταρίας του Μέριλαντ. Στο παρελθόν, οι προμηθευτές έχουν χρησιμοποιήσει λιγότερους συνεργάτες MBE, αλλά η Intralot πιστεύει ότι η νέα της προσέγγιση θα δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για την τοπική κοινωνία.

Η οικονομική πρόταση της INTRALOT αντιστοιχεί σε εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης 260.393.946 εκατ. δολάρια. Η έγκριση της Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών αποτελεί το ενδιάμεσο βήμα στη διαδικασία ανάθεσης για την έγκριση οποιασδήποτε μελλοντικής σύμβασης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ