Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ELTON: Αύξηση 37% του ενοποιημένου τζίρου το πρώτο εξάμηνο

Ανοδο της τάξης του 37% παρουσίασε η ELTON, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο όμιλος ELTON, συνεχίζοντας την πετυχημένη και ανοδική τάση της προηγούμενης χρήσης 2021, βασιζόμενος στα πραγματικά δεδομένα έως τα τέλη Ιουνίου 2022, ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι σύμφωνα με αυτά ο κύκλος εργασιών για το 1ο εξάμηνο του έτους ανέρχεται στα 97 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο, της τάξεως του 37% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο της περσινής χρήσης.

Οι πωλήσεις της ουκρανικής θυγατρικής

Μολονότι οι θετικές αυτές επιδόσεις αφορούν σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκτός της Ουκρανίας λόγω των γνωστών δυσμενών συνθηκών, αξίζει να αναφερθεί ότι με την ελεγχόμενη επανεκκίνηση των λειτουργιών που έλαβε χώρα στα μέσα Απριλίου, η Ουκρανική θυγατρική σημείωσε προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων, επιτυγχάνοντας να ανακτήσει για το 1ο εξάμηνο 2022 το 66% του αντίστοιχου μεγέθους της περσινής συγκριτικής περιόδου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ